На обласному комунальному підприємстві водопровідно-каналізаційного господарства «Вінницяводоканал» за участю голови обласної державної адміністрації Миколи Джиги, його заступника Романа Аксельрода, керівництва міста 17 березня відбулися урочистості з нагоди святкування професійного свята працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Вітаючи працівників М. Джига подякував усім за сумлінну самовіддану працю, яку вони роблять задля добробуту мешканців міста та області. Зазначив, що завдяки сучасній організації виробництва підприємство працює як єдиний налагоджений механізм і досягло значних успіхів. М. Джига повідомив, що відпрацьовується нова державна програма «Чиста питна вода» завдяки якій підприємствам, які займаються водопостачанням буде надана державна допомога для покращення ефективності їх роботи.

Він побажав усім добробуту, здоров’я, сил та невичерпної енергії на благо усіх подолян.
Найкращих працівників комунального підприємства відзначено почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради, а також нагородами місцевих органів самоврядування.


Переглядів: 3346
Поширень: 0