змагання у КрижополіУ січні 2011 року керівництво ВНТУ, з ініціативи голови університетського Клубу інтелектуального товариства «Баюн» Анатолія Теклюка, звернулось до начальника управління освіти та науки Вінницької обласної державної адміністрації Ігоря Івасюка із пропозицією щодо проведення обласного інтелектуального турніру серед загальноосвітніх шкіл Вінниччини по "Що? Де? Коли?" .

Пропозиція була підтримана і в лютому місяці почалась реалізація спільного проекту управління освіти та науки й Вінницького національного технічного університету.

ВНТУ взяв на себе безпосереднє проведення відбірних етапів та фіналу змагань (підготовку ігрових завдань, забезпечення мультимедійною технікою, призами для переможців), а також надав свої приміщення для проведення відбірних ігор для шкіл м. Вінниці, Вінницького району.

З боку управління освіти та науки Вінницької обласної державної адміністрації була отримана організаційна підтримка (через офіційні листи управління доведена інформацію про турнір до кожної загальноосвітньої школи Вінниччини) та забезпечено приміщення в райцентрах для проведення ігор відбірного етапу.

змагання у Літині

За два місяці (лютий – березень) представники оргкомітету з ВНТУ побували в двадцяти районах Вінницької області (від Мурованих-Куриловець до Теплика, від Козятина до Чечельника, охопивши переважну більшість районів). За цей період у відбірних змаганях турніру взяли участь понад двісті шкільних команд, а це понад 1500 учасників .

Саме серед них і визначились учасники фіналу першого Обласного інтелектуального турніру серед загальноосвітніх шкіл Вінниччини по «Що? Де? Коли?»

26 березня о 11-ій годині в актовій залі ВНТУ зійдуться 40 кращих шкільних команд, щоб визначити чемпіона області в очній інтелектуальній битві.


Переглядів: 4881
Поширень: 0