Голова Верховної Ради України Володимир Литвин 6-7 травня візьме участь у заходах, присвячених святкуванню Всесвітнього дня Полонії і поляків, що проживають за кордоном.

Як повідомили в прес-службі ВР України, урочистості відбудуться у містах Вінниця та Бердичів за участю Маршалка Сенату Республіки Польща Богдана Борусевича.

В.Литвин візьме участь в урочистих концертах з нагоди святкування Всесвітнього дня Полонії і поляків, що проживають за кордоном, дасть прес-конференцію для представників ЗМІ та здійснить запис інтерв´ю для Вінницької обласної державної телерадіокомпанії "Вінтера".

В.Литвин та Б.Борусевич також відвідають с.Слобода-Романівська (Житомирська область) і костьол Христа Царя Всесвіту у м. Новоград-Волинський.

 

Програма

6 травня, м. Вінниця:
14.10 Прес-конференція Голови Верховної Ради України В.М.Литвина (Вінницька обласна рада, вул.Соборна, 70).
16.00-18.30 Участь Голови Верховної Ради України В.М.Литвина у гала-концерті з нагоди святкування Всесвітнього дня Полонії і поляків, що проживають за кордоном (Будинок офіцерів, м.Вінниця, вул.Перемоги, 1).

На початку - виступ Голови Верховної Ради України В.М.Литвина.

7 травня, м. Бердичів:
14.00-17.00 Участь Голови Верховної Ради України В.М.Литвина в урочистому концерті з нагоди святкування Всесвітнього дня Полонії і поляків, що проживають за кордоном (м.Бердичів, Міський палац культури ім. О.Шабельника, вул.К.Лібкнехта, 86).

На початку - виступ Голови Верховної Ради України В.М.Литвина.

 


Переглядів: 4948
Поширень: 0