Наближається 9 Травня. День, який назавжди залишиться в пам’яті наших посивілих дідусів і бабусь. Адже саме 66 років тому, вони здобули Перемогу у Великій Вітчизняній війні, подарувавши нам мирне небо над головою.

Важливо, аби сучасне покоління знало про події травня 1945 року. Нажаль, теперішній час вносить свої корективи і гострота Великої Перемоги сприймається молоддю вже по-іншому. А пам’ятати про те, кому ми зобов’язані миром та свободою, просто необхідно.

Молодіжна Рада, яка діє при Вінницькому міському голові, разом з Центром підліткових клубів вирішила ще раз звернути увагу молодого покоління до подій Великої Перемоги 1945 року та вшанувати пам’ять загиблих у Великій Вітчизняній війні, аби події, які відбувалися у 1941-1945 роках не повторилися знову.

У переддень 9 Травня молодь зібралася біля Меморіалу Слави, аби покласти квіти до пам’ятника.

Молодіжна Рада Вінниччини вшановує пам\'ять героїв Великої Вітчизняної війни

Після цього відбулась зустріч молодіжного активу з ветеранами ВВв не лише, щоб привітати героїв-визволителів, а для того, щоб пригадати про ті страшні події, які передували Дню Перемоги.

Крім того Молодіжна Рада разом з Центром підліткових клубів підготували зустрічі зі школярами, на яких активісти розказують підліткам про історію війни, про Перемогу.

А для самих маленьких школярів стюардеси «ВЕЗУНЧИКа» підготували тематичні екскурсії, які проходитимуть у трамваї-кав’ярні з 7 по 9 травня 2011 року.

МИ ВАС ПАМ’ЯТАЄМО!

 


Переглядів: 5806
Поширень: 0