На Вінниччині відбувся фінал обласного етапу Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» Вже вшосте на Вінниччині 14 травня відбувся фінал обласного етапу Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця».

У заходах взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Любов Спірідонова, заступник міського голови Валентина Балицька.

Слід відмітити, що у рамках проведення фіналу акції «Серце до серця» на майдані «Водограй», що у МПКіВ ім. М.Горького відбулись спортивні змагання, розважальні конкурси та ярмарок виробів декоративно-прикладного мистецтва та майстер-класи. А з 16.00 на площі Театральна за участю кращих творчих колективів міста та області відбулась благодійна молодіжна концертно-розважальна програма.

Любов Спірідонова зауважила, що цілком справедливим є твердження про те, що благодійність є найбільшим виявом гуманності. Говорячи відверто, співчувати, любити, бути добрим, відкинувши власні інтереси й проблеми, поспішати на допомогу іншим – дійсно, непросто і нелегко. Вже вшосте проводячи благодійну акцію «Серце до серця» на терені Вінницької області, ми переконались у готовності вінничан приходити на допомогу іншим.

Спільні зусилля громади, влади і бізнесу області у цьому році спрямовані на допомогу ендокринологічному диспансеру, який здійснює лікування дітей, хворих на цукровий діабет. У Вінницькій області майже 400 діток хворіють на цукровий діабет, з них 27 – від 0 до 5 років. Лише об’єднавши наші зусилля ми зможемо допомогти у придбанні такого дороговартісного, але такого необхідного для них медичного обладнання – автоматизованих інсулінових помп. Користуючись цим обладнанням, дітки зможуть жити повноцінним життям.

На Вінниччині відбувся фінал обласного етапу Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» Сьогодні немає жодної територіальної громади на Вінниччині, яка б не приєдналася до проведення акції «Серце до серця».

Протягом місяця у всіх школах, ліцеях, коледжах, професійно-технічних училищах працювали волонтери акції.

До проведення цьогорічної акції активно долучились депутати Студентського Парламенту Вінниччини, які стали координаторами акції у всіх вищих навчальних закладах області.

Всього у проведенні збору коштів в рамках акції беруть участь більше 1800 волонтерів.

Особливістю цьогорічної акції є те, що вона вийшла за межі лише навчальних закладів. У 2011 році до акції приєднались підприємства, організації, установи різних форм власності, а також органи влади.

Поза акцією не залишились і депутати усіх місцевих рад Вінницької області.

У всіх районах і містах області проведено фінал акції, відбулись святкові концерти за участю дитячих і молодіжних творчих колективів. Артисти своїми виступами на цих концертах висловлюють подяку кожному, хто тим чи іншим чином приєднався до благодійного збору коштів допомоги дітям.

Залишилось лише сподіватись, що Вінниччина у цьому році кількістю зібраних коштів в черговий раз продемонструє високий рівень соціальної відповідальності та співпереживання.


Переглядів: 3830
Поширень: 0