У неділю, 22 травня, відбувся велопробіг навколо Вінниці22 травня відбувся традиційний велопробіг навколо Вінниці на відзначення Дня Європи. Організатори велопробігу – управління з питань фізичної культури та спорту Вінницької облдержадміністрації та Вінницький обласний центр ФЗН «Спорт для всіх» провели підготовку маршруту навколо м. Вінниці довжиною 55 км та забезпечили безпеку руху велосипедистів. Рух колони велосипедистів супроводжували дві машини ДАІ та машина швидкої допомоги.

Всього на старт вийшло більше 250 велосипедистів віком від 7 до 70 років, які успішно проїхали 55 км навколо Вінниці. Діти віком до 16 років приймали участь в велопробігу разом з батьками.

Наймолодшу учасницю традиційного велопробігу, 7-ми річну Ірину Коваль нагородили грамотою. Вона проїхала всю дистанцію в 55 км разом з мамою і татом. Ірина вже 3 роки постійно їздить на велосипеді разом з батьками.

Найстаршого учасника велопробігу, 70-ти річного Володимира Ролінського також нагородили грамотою. Крім катання на велосипеді, Володимир Станіславович постійно їздить на роликах, а взимку на лижах.

Кожен учасник велопробігу по закінченню подолання маршруту отримав сувенір від спонсора – магазину «Велоліга». Всі учасники велопробігу виявили бажання ще не один раз прийняти участь в подібних спортивно-масових заходах.

 

 


Переглядів: 4492
Поширень: 0