старший лейтенант міліції Олександр ХникінМіліціанти, які показали найкращі результати під час зональних змагань, зустрілись у Києві, аби визначитись, хто посяде найпочесніше місце переможця.

Змагання проходило у три етапи: спритність виконання стрілецької справи ПМ 3, плавання вільним стилем (200 м) та крос на дистанцію 2 кілометри. Конкуренція між суперниками наростала, але удача посміхнулася найсильнішому, який представляв Вінницьку область – старшому лейтенанту міліції Олександру Хникіну. За результатами трьох видів змагань Олександр набрав 3190 очок і посів перше місце у турнірній таблиці.

Вітав переможця представник Департаменту кадрового забезпечення управління соціально-психологічної роботи Ігор Янко, який привітав усіх учасників із завершенням змагань та побажав нових перемог і звершень. Відзначивши: «Змагання відбулися на високому організаційному та спортивному рівнях, що сприяло досягненню учасниками високих результатів, а також позитивно позначилося на авторитеті органів внутрішніх справ».

Повернувся додому старший інспектор кінологічного центру УМВС України у Вінницькій області Олександр Хникін з медаллю, грамотою та цінним подарунком від МВС України. «Такі змагання допомагають працівникам органів внутрішніх справ гідно нести службу, адже спорт - це запорука успіху правоохоронця, який завдяки своїм умінням і навичкам завжди гідно стоїть на варті Закону», - зазначив переможець.

 


Переглядів: 4685
Поширень: 0