Ветеранів обстежуватимуть унікальним медичним обладнанням, придбаним за підтримки «Київстар»Як результат - вдалося закупити не один, а два комплекти системи моніторингу ЕКГ по Холтеру. До слова, - сьогодні це найдієвіше діагностичне обладнання такого спрямування. 30 травня благодійники урочисто передали їх відділенню Ветеранів обстежуватимуть унікальним медичним обладнанням, придбаним за підтримки «Київстар»для реабілітації інвалідів Великої Вітчизняної війни Вінницької міської лікарні № 3.

За словами виконавчого директора благодійного фонду «Подільська громада» Андрія Дручинського, акцію розпочали у день визволення Вінниці у Другій світовій - 20 березня. Тривала вона майже 2 місяці. За цей час вдалося зібрати 74,5 тисяч гривень.

- Метою нашої роботи був збір коштів для закупки медичного обладнання у відділення, де лікують та проводять реабілітацію ветеранів Великої Вітчизняної війни, - розповів Андрій Дручинський. - Завдяки волонтерам з усієї громади було зібрано близько 40 тисяч гривень. Особливо ми вдячні компанії «Київстар», що надала нам ще 35 тисяч гривень, тобто майже половину від загальної суми. Це для нас дуже суттєва допомога.

Головний лікар міської клінічної лікарні №3 Дмитро Фостаковський додає - обладнання вже налаштоване і працює.

Ветеранів обстежуватимуть унікальним медичним обладнанням, придбаним за підтримки «Київстар»

- У нас такої системи ще не було, хоча ми її дуже-дуже потребували, - розповідає головний лікар. - Це, на даний час, єдиний апарат, за допомогою якого здійснюється найточніша діагностика всіх видів порушень серцево-судинної системи. Крім того, даний метод дослідження дозволяє підібрати оптимальне лікування для кожного пацієнта індивідуально.

Ветеранів обстежуватимуть унікальним медичним обладнанням, придбаним за підтримки «Київстар»Тож відтепер за допомогою нового обладнання у відділенні є можливість цілодобово проводити аналіз безперервних записів електрокардіограм за методикою Холтера. Пацієнту прикріплюють датчики на область серця з метою записів показників роботи, а також видається щоденник для того, аби людина сама робила нотатки, зокрема, фіксувала тривалість сну, час у дорозі, час прийому їжі тощо. Як повідомила, під час демонстрації обладнання, лікар кабінету функціональної діагностики Міла Зінченко, якщо у людини, яка проходить обстеження за методикою Холтера погіршується самопочуття, у цьому щоденнику також робиться відповідний запис.

Ветеранів обстежуватимуть унікальним медичним обладнанням, придбаним за підтримки «Київстар»Менеджер зв\'язків з громадськістю Київської філії «Київстар» Наталія Дадівєріна зазначила:

- З 2005 року «Київстар» реалізовує свою загальнонаціональну соціальну ініціативу «Для людей, для країни!», в рамках якої допомагає місцевим громадам вирішувати нагальні соціальні питання. Ми відповідальний бізнес, що сповідує принципи соціального партнерства. Допомога вінничанам у вирішенні питання оснащення новітніми технологіями міської лікарні є послідовним кроком компанії у вирішенні суспільно важливих справ громади міста.

Варто зазначити, що у рамках соціальної ініціативи «Для людей, для України!» компанія «Київстар» системно, роки поспіль, реалізує кільках соціальних програм, а саме: допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківської опіки; допомоги в соціальній адаптації людям із особливими потребами; сприяння в подоланні самотності та відчуження літніх людей і ветеранів Другої світової війни; розвитку потенціалу талановитої молоді України; по збереженню природних ресурсів.


Переглядів: 7252
Поширень: 0