Цьогоріч 8 червня відбулось відкриття ювілейної 15-ої табірної зміни літнього табору для школярів, які упродовж року завойовували призові місця на конкурсах, змаганнях та олімпіадах різних рівнів.

На базі Палацу дітей та юнацтва щорічно оздоровлюються та відпочивають школярі, які упродовж навчального року продемонстрували свої таланти та здібності і вибороли призові місця на конкурсах та олімпіадах різних рівнів – міжнародних, всеукраїнських, обласних та міських. На офіційне відкриття шкільної зміни табору «Зорепад» завітала заступник Вінницького міського голови Валентина Балицька. «Напевно, не даремно табір назвали саме «Зорепад», - говорить Валентина Балицька. – Адже саме ці дітки є маленькими зірочками, які своїми успіхами та високим рівнем знань прославляють наше місто. Дозвольте привітати вас із початком ювілейної табірної зміни та побажати вам гарно відпочити, набратися позитивних вражень та емоцій, то познайомитися із новими друзями. Зі свого боку міська влада буде сприяти тому, аби ваш відпочинок був змістовним, приємним, корисним і таким, що запам’ятається».

Загалом цьогоріч влітку у пришкільних таборах буде відпочивати три з половиною тисячі діток. Це найбільша кількість школярів, які оздоровлюватимуться на базі 23 пришкільних таборів за цікавою та насиченою програмою. Загалом на програму літнього оздоровлення вінницьких учнів з міського бюджету виділено більше 1,2 мільйони гривень.

Влітку у таборах будуть поєднуватися оздоровлення, спортивні вправи, правильне раціональне харчування та розваги. До програми для школярів долучилися і представники Державтоінспекції, МНС, інтерактивні клуби, солісти студії «Зоряна мрія». Крім того, вперше введено лікувально-профілактичні групи для проведення лікувальної гімнастики для діток, які мають проблеми із опорно-руховим апаратом.


Переглядів: 7644
Поширень: 0