Дністер

— Найчастіше їздимо рибалити в село Наддністрянське Мурованокуриловецького району. Вода чиста, берег піщаний. Зранку рибалимо, вдень варимо юшку, купаємося, — розповідає рибалка з 10-літнім стажем Валерій Іващенков, 38 років. — Останній улов звідти — судак на 5 кілограмів. Є багато карася.

Південний Буг

Рибалять практично по всьому узбережжю, але найбільше полюбляють села Сокілець, Воробіївка Немирівського району, Селище Тиврівського і Рибаче Літинського. Щук можна впіймати на Сабарівському водосховищі.

— У Воробіївці ловиться дрібна рибка, схожа на тюльку — розповідає 34-річний Олександр Островський. — Потім дізнався від місцевих, що рибка називається уклєйка. Ловити її дуже легко, навіть моя жінка зуміла. Опускаєш вудочку з наживкою і клює вже через кілька хвилин. Добре чіпляється за гачок. Якось натягнули цієї рибки більш як три кілограми, зробили консерви.

Сіб

У селищі Дашів Іллінецького району ловлять лящів і коропів.

— Там дуже гарна місцина, зручно їхати з дітьми. Завжди поки рибалю, вони гуляють берегом, — розповідає вінницький рибалка Андрій Єроменко.

Рів

Найкраще їхати рибалити в села Рів Тиврівського району, Сьомаки і Тартак Жмеринського.

— Річка не повноводна, то добре ловити рибу на резинку, — розповідає Віталій Мовчан, 32 роки. — Є плітка, йоршики, соми.

Мурафа

Найчастіше їздять рибалити в села Олександрівку, Носківці і Тарасівку Шаргородського району.

Ставки у селі Якушинці

На трьох ставках розводять карася й коропа. На одному з них за 100 грн можна займатися спортивною риболовлею. Сюди найчастіше приїздять із Києва, щоб перевірити витривалість снастей. Риба клює швидко, достатньо велика.

Озеро у селі Почапинці Жмеринського району

Їдуть за великими коропами й карасями.

Ладижинське водосховище

— Зручно їхати на нічну рибалку на лодці, там такі соми, щуки водяться, — розповідає вінничанин Ігор Вендичанський, 27 років. — Два роки тому зловили з батьком сома на 10 кілограмів. Такі довольні були. Раздєлали його на куски, філє пожарили. Три місяці з голови варили уху.

Ставок у селі Трибухи Літинського району

Вхід на риболовлю 50 грн. Є коропи, лини, карасі, окуні, лящі. На березі стоять дерев\'яні будинки: 240 грн за добу.

Озеро у селі Петрик Літинського району

Можна взяти напрокат вудку за 50 грн. Також треба платити 15 грн за в\'їзд на територію машиною, плюс 10 грн з кожної людини. Дітям безкоштовно.

Знаєте гарні місця для риболовлі? Напишіть про них у коментарях


Переглядів: 68180
Поширень: 0