Туристичний оператор УКРВІЗА організовує з 19 червня на Чорногорію перевезення пасажирів із аеропорту "Вінниця".

Про це повідомив директор ВОКП "Аеропорт "Вінниця" Ярослав Мазурець. Він додав, що чартерна програма розрахована на 10-15 рейсів і вже із туроператором підписано відповідний договір.

Рейс буде виконувати авіакомпанія British Airveis. Повітряне судно - реактивний пасажирський лайнер Avro RJ100 з кількістю посадкових місць на 100-122 людини.

Виконуватися чартерний рейс буде протягом літа щонеділі. Останній виліт в Чорногорію планується 18 вересня.

Вартість туру складає в середньому близько 300 євро з перельотом (без харчування).

Із сусідніх обласних центрів організований трансфер в аеропорт "Вінниця". Вінничанам поки самостійно доведеться добиратися до аеропорту. Але надалі планується пустити регулярний автобусний маршрут під цей авіарейс.

Замовити тур в Чорногорію і квитки на чартерний рейс можна в офісах компанії Укрвіза, або за телефоном (0432) 56-14-88.

Ярослав Мазурець підкреслив, що Вінницький аеропорт може бути задіяний як на пасажирські, так і на вантажні перевезення. Отже наразі ведуться переговори, і вже є перспективи налагодження регулярних авіарейсів із Вінниці на Тель-Авів та Москву. Очікується, що перший рейс на Тель-Авів із Вінниці буде відправлено вже у серпні цього року. Проте нереалізованим залишається ринок пасажирських авіаперевезень із Вінницької та Хмельницької областей. За експертними оцінками, із Вінниччини та Хмельниччини відправляється щонайменше 23 тисячі туристів на Туреччину за допомогою турагентств. Проте вони користуються послугами столичних аеропортів. Втім, як запевняє Ярослав Мазурець, цілком економічно рентабельними є рейси із Вінниці.

УКРІНФОРМ, www.depo.vn.ua


Переглядів: 10465
Поширень: 0