Наближається одне з найяскравіших літніх свят — Івана Купала.

Цього року на вінничан чекає неперевершене триденне дійство, головною подією якого стане створення найбільшого вінка в Україні. Організатори свята ставлять за мету ближче познайомити учасників фестивалю з традиціями українського вінкоплетення і пов’язаними з цим народними обрядами. Три дні поспіль у міському парку «Дружби народів» на Вишенському озері проходитимуть грандіозні розважальні заходи. В програму увійдуть купальські обряди, народні розваги та забави, майстер-класи та концерти етно-гуртів, вечірка під відкритим небом та грандіозне піротехнічне шоу. Але центральною подією всіх трьох днів свята стане створення найбільшого вінка та реєстрація цього рекорду України.

Протягом фестивалю працюватимуть ігрові майданчики, майстер-класи по створенню вінків, килимків з свіжої трави, оберегів, виготовлення купальських ляльок і т.п., а також майданчики з ярмарками, handmade-сувенірами і подарунками ручної роботи. Кожен бажаючий зможе власними руками створити для себе приємний сувенір на згадку про магічне купальське дійство.

Програма заходів на кожний із трьох днів фестивалю:

07.07.2011 - Святкування Івана Купала. День Купальського Вінка.

18.00 — урочисте відкриття фестивалю.

На головній сцені фестивалю розпочнеться концертна програма — запальні ведучі, популярні гурти, талановиті артисти та виконавці поєднаються у яскраву та колоритну концертну програму.

18.30 — проведення традиційного Купальського обряду

19.00 — концертно-розважальна програма, ігри конкурси, виступи артистів та творчих колективів.

21.00 — завершення обрядової частини яскравим фаєр-шоу, розпалення купальського вогнища.

22.00 — завершення першого дня фестивалю «Подільський Вінок».

08.07.2011 — Вечірка під відкритим небом «Вінок-party»

18.00 — початок вечірки під відкритим небом від найкращого клубу міста «Feride Plaza».

22.00 — завершення вечірки і запрошення на фінальний день фестивалю, 09.07.2011.

09.07.2011 — Завершальний день фестивалю «Подільський Вінок» — створення найбільшого вінка України

Буде завершено роботу над створенням найбільшого вінка України. Роботу над створенням вінка проводитиме група кураторів, і до цього дійства зможе долучитись кожний бажаючий.

18.00 – початок концертно-розважальної програми.

18.20 - масовий флеш-моб «сальса руеда». Яскраве дійство, підготоване танцювальними студіями нашого міста (близько 500 учасників почнуть красивий танець сальса в колі, що нагадуватиме живий танцюючий вінок).

20.00 — Виступи зірок.

21.30 — Реєстрація рекорду України «Найбільший вінок України»

22.00 — завершення фестивалю, неперевершене піротехнічне шоу.

Як бачимо, цього року організатори постаралися на славу, та підготували для вінничан багато цікавого. Тому завітайте на фестиваль «Подільський вінок», щоб залишити незабутні спогади та стати учасником рекорду України!

Детальніше на http://www.tutvse.com.ua/vn/news/


Переглядів: 6925
Поширень: 0