Так він відреагував на заяву об’єднання „Український дім” про висловлення недовіри міському голові на найближчій сесії міської ради або проведення референдуму у вересні цього року щодо довіри вінничан меру. „Я думаю, що кожен міський голова повинен бути готовим в будь-який час взяти участь у виборах, якщо він має бажання” – наголосив Володимир Грйсман. Він також зазначив, що на минулих виборах вже отримав довіру вінничан і якщо її потрібно буде підтвердити – готовий до участі у передвиборчих перегонах.

- Супротивників немає тільки у тих, хто нічого не робить, - каже вінницький мер. - І ви знаєте, і я чудово знаю тих, хто намагається говорити про такі речі. Вчора вони стояли під міською радою і вимагали від ради і голови, щоб не ліквідовувалась стихійна торгівля в місті. Позавчора вони стояли і вимагали, щоб не забирали оці всі „гадюшники” з центрального парку культури. Ще раніше чи пізніше – вони вимагали, щоб ми не забирали гральні автомати з вулиць. І таких питань може бути масса. В них є своя точка зору на ті речі, про які я сказав. Разом з тим – ми знаємо цих людей: вони все життя махають прапорами, причому різними, в залежності від різних ситуацій. Все життя на барикадах, якихось мітингах. Я вже раніше казав: якщо це все, що вони можуть зробити для міста – мені їх шкода. Відверто кажу. По-людськи.

Також Володимир Гройсман зазначив, якщо хтось підозрює міську владу чи його особисто в будь-яких спекуляціях – він має право звертатися до правоохоронних органів. Якщо не йме довіри місцевим правоохоронцям – може звертатися до центральних органів охорони порядку.


Переглядів: 5812
Поширень: 0