Чупакабра вже подалася із сіл у міста. У Вінниці городяни стверджують, що їхніх кролів роздерла чупакабра - загадкова тварина з копитами замість лап. Не виключено, що вона навіть вміє плавати, бо можливо, дісталася до будинку серед висоток по річці Тяжилівці, яка тече всього за кілька метрів від клітки, де ночували кролі.

Істота не без інтелекту: дошку від клітки разом із цвяхами відірвала, а потім акуратно порозпорювала тушки. Навіть за кольорами мертвих кролів посортувала.

За словами господині, кролики мали рани на шиях, найімовірніше, кров була випита. Вона не сумнівається, що на подвір\'ї побувала чупакабра.

У свою чергу чиновник ветмедицини іронізує: таких істот відомство не фіксувало, відколи з’явились повідомлення про міфічну потвору.

За останній рік місцева преса тричі описувала напади на домашніх тварин, однак до ветеринарів ніхто з господарів не звертався. Самим шукати сліди мутанта – собі не вірити, каже фахівець.

"Якщо це воно дійсно існує така жива істота, вона ж має за щось жити, щось їсти. Я не думаю, що кров від декількох кролів може вистачити на декілька місяців, щоб прожити ще й перейти в іншу територію", - стверджує заступник начальника Головного управління ветеринарної медицини у Вінницькій області Володимир Павлущик.

Експерти вважають, що, найімовірніше, у господарствах порядкував собака або ж лис. Хвора тварина здатна на різні витівки. Щоправда, звідки вона взялася посеред людного міста, навіть не беруться припускати.

 


Переглядів: 8690
Поширень: 0