Міський лікувально-діагностичний центр, що по вул. Київській, вже два роки приймає пацієнтів. За цей час за консультативно-діагностичною допомогою звернулося майже 180 тисяч пацієнтів, яким надали 213 тисяч різноманітних медичних послуг. У серпні успішно завершилася міжнародна сертифікація Британським інститутом стандартів (BSI - Англія) на відповідність вимогам міжнародного стандарту якості ISO.

Муніципальний лікувально-діагностичний центр розшириться на другий поверх

За час своєї діяльності діагностичний центр придбав обладнання за власні кошти на суму більше мільйона гривень. Сьогодні цей заклад продовжує розвиватись та планує розширювати перелік послуг. В той же час, вартість послуг центру на 20-50% нижча ніж в комерційних діагностичних структурах. Крім того, це єдиний діагностичний заклад міста, де люди, які оформлюють субсидію, можуть отримати послуги зі знижкою у 50 %. За два роки в центрі отримали медичні консультації та процедури за пільговим тарифом майже 13 тисяч вінничан, а 250 інвалідів війни та учасників бойових дій обслуговувались безкоштовно.

Муніципальний лікувально-діагностичний центр розшириться на другий поверх

Особливістю муніципального діагностичного центру є те, що тут впроваджену електронну картку пацієнта, і всі дані про людину, яка звернулась, та результати обстеження зберігається в електронному вигляді. Окрім цього, електронна картка центру інтегрована з такою ж карткою Центру первинної медико-санітарної допомоги №6. Ця система дозволяє сімейному лікарю одразу бачити результати обстеження пацієнта в діагностичному центрі та врахувати їх під час призначення лікування. До кінця року електронна картка пацієнта буде запроваджена ще в ЦПМСД №1 та №5.

Муніципальний лікувально-діагностичний центр розшириться на другий поверх

Крім діагностичних послуг та консультацій вузькими спеціалістами у приміщенні самого закладу віднедавна було введено і надання послуг на дому. Викликавши лікаря, людина може отримати консультацію та зробити певні обстеження.



Переглядів: 7331
Поширень: 0