Завтра у Вінниці з 10-ї до 13-ї години всім бажаючим безкоштовно вимірюватимуть цукор в крові та артеріальний тиск. Після чого, на основі отриманих результатів, медики надаватимуть кваліфіковану консультацію. Дослідження проводитимуть на першому поверсі адмінбудівлі міської ради та Територіальних відділах Центру «Прозорий офіс», де будуть організовані «кабінети лікаря».

У четвер, напередодні Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом, у Вінниці відбудеться медичний профілактично-просвітницький проект «Майстерня здоров’я». Акція проходить під патронатом департаментів охорони здоров\'я міської ради та облдержадміністрації.

На першому поверсі адмінбудівлі міської ради (вул. Соборна, 59) та у територіальних відділах Центру «Прозорий офіс» (проспект Космонавтів, 30; вул. 50-річчя Перемоги, 7; вул. Островського, 85) буде облаштовано виїзні кабінети медичних фахівців. Тут всім бажаючим вінничанам та гостям міста вимірюватимуть рівень цукру в крові та перевірятимуть артеріальний тиск. На основі отриманих результатів кваліфіковані фахівці проконсультують у питаннях профілактики серцево-судинних захворювань. Дослідження триватимуть з 10-ї до 13-ї години.



Переглядів: 3875
Поширень: 0