Вперше серед лікувально-профілактичних закладів Вінницької області Муніципальний діагностичний центр започаткував сучасну методику медикаментозного знеболення при проведенні фіброколоноскопії (ФКС) без введення пацієнта в стан сну. Ця методика забезпечує відсутність больових відчуттів, покращує якість проведення процедури, полегшує стан пацієнта.

Муніципальний діагностичний центр продовжує вдосконалювати свою роботу. Нещодавно у цьому закладі було запроваджено методику знеболення фіброколоноскопії.

Це процедура дослідження стану всіх відділів товстого кишечника людини, що проводиться за допомогою спеціального гнучкого зонду – колоноскопу. Розповсюджена в лікувальній практиці по всьому світі в силу своєї точності і можливості ранньої діагностики складних захворювань. За допомогою колоноскопу, лікар має можливість оглянути внутрішні стінки кишки і діагностувати наявність можливих пошкоджень її стінок або можливих захворювань.

Для того, щоб ця процедура не приносила болю та дискомфорту, в Муніципальному діагностичному центрі Вінниці застосовують медикаментозне місцеве знеболення. Воно використовується, коли людина має спайкову хворобу очеревини, виражені деструктивні захворювання кишківника; або пацієнти з низьким порогом больової чутливості чи з діагностованою доліхосігмою або дивертикулом. Вартість однієї внутрішньом'язевої ін'єкції становить 12,24 грн.

Пацієнти, які отримують субсидію на житлово-комунальні послуги та перебувають в реєстрі департаменту соціальної політики Вінницької міської ради мають пільгову 50% знижку. Інваліди війни, учасники бойових дій та особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною обслуговуються в діагностичному центрі безкоштовно.

Для попереднього запису або консультування можна телефонувати за номерами: 66-55-77; 53-69-94; 60-32-91; (094)905-20-91.



Переглядів: 5007
Поширень: 0