27 листопада об 11 годині на пункт зв’язку частини СДПЧ-28 смт. Томашпіль від місцевих правоохоронців надійшло повідомлення про те, що від переохолодження померла жителька с. Гнатків 2011 року народження.

Під час з’ясування обставин трагедії було встановлено, що через сімейну сварку з чоловіком, ввечері 26 листопада дружина із малолітньою дитиною залишила оселю та пішла в сарай на нічліг. Вночі дитина від переохолодження померла.

Подробиці трагедії встановлюють співробітники міліції.

Загалом, з початку осінньо-зимового періоду на Вінниччині через переохолодження загинуло чотири та травмовано четверо осіб.

УТОЧНЕННЯ МНС

Після додаткового з\'ясування обставин і проведення судово-медичної експертизи став відомий справжній перебіг подій. Співробітники міліції встановили, що під час сварки із чоловіком ввечері 26 листопада дружина винесла малолітню дитину в сарай: дитина заважала господарю оселі криком. Сама ж жінка повернулася у будинок, а про немовля сімейна пара згадала лише вранці.

Висновок судмедекспертів щодо загибелі дитини - "механічна асфіксія внаслідок закриття дихальних шляхів харчовими масами".

 


Переглядів: 3974
Поширень: 0