48 – річний житель Чечельника помер внаслідок отриманих численних тілесних ушкоджень, які, як з’ясувалося, йому завдав руками та ногами зять. Це сталося 16 лютого неподалік від будинку, у якому вони разом проживали.

Як повідомив начальник Чечельницького райвідділу міліції Василь Побережнюк , 28 – річний підозрюваний сьогодні затриманий і перебуває у райвідділку. Раніше він не був судимий і не потрапляв в поле зору правоохоронців. Причиною такої розправи, зі слів підозрюваного, стало те, що покійний чоловік постійно зловживав спиртними напоями і влаштовував вдома сварки з рідними.

За декілька годин до своєї смерті чоловік відпочивав в одному з місцевих кафе. Близько 23 години він залишив заклад, але самостійно рухатись не міг. Його знайомі зателефонували до дружини і попросили забрати чоловіка. Жінка прийшла разом з зятем. Повертаючись додому, розлючений молодий чоловік почав бити батька своєї дружини. Сп’янілого та побитого його привели до хати і поклали спати, а на ранок виявили, що останній помер. Згідно акту судово – медичного обстеження причиною смерті став травматичний шок, який настав внаслідок тілесних ушкоджень.

Наразі за даним фактом порушили кримінальну справу за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу. (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.



Переглядів: 3325
Поширень: 0