Слідчим управлінням УМВС розслідується кримінальна справа, порушена за фактом вбивства з хуліганських спонукань 29-річного вінничанина. Молодий чоловік загинув від рук вбивці по вулиці Острозького у м. Вінниці.

Ввечері Олександр вийшов з свого будинку в магазин по хліб і додому живим не повернувся. Молодому чоловіку були нанесені смертельні ушкодження за те, що … зайшов до вуличного туалету, який знаходився в приватному секторі біля дороги. Територія була неогороджена, тож перехожі сприймали туалет за громадський. Господар будинку, який неподалік відпочивав з сім’єю на вулиці, побачивши хлопця, вхопив лопату і зненацька почав наносити удари Олександру по голові. Нелюда не зупинило те, що поранений закривавлений хлопець впав на землю – він продовжував його бити ногами. Розправа відбулася на очах в дружини та дітей вбивці.

З важкими травмами Олександра доставили в лікарню. У потерпілого діагностували відкриту черепну мозкову травму, рубані рани голови, численні тілесні ушкодження.

Підозрюваного відразу затримали. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння. За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень порушили кримінальну справу. 30-річного зловмисника заарештували.

Лікарі боролися за життя Олександра, однак врятувати не змогли – через п’ять днів хлопець помер. У зв’язку з настанням тяжких наслідків – смертю потерпілого порушили кримінальну справу фактом вбивства з хуліганських спонукань відповідно до ч.2 ст.115 КК України за погодженням з прокуратурою Вінницької області.

Розслідування кримінальної справи передано до слідчого управління УМВС України у Вінницькій області.

Слідство триває. До суду зловмисник перебуватиме за гратами. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п\'ятнадцяти років або довічне ув’язнення.



Переглядів: 5522
Поширень: 0