На Вінниччині від отриманих через пустощі опіків помер малолітній хлопчик. Дитина намагалася вдома повторити номер циркового артиста з вогнем.

26 липня до Чечельницької районної лікарні у важкому стані з опіками третього ступеню був госпіталізований 5-річний хлопчик. Чотири доби за життя дитини боролися лікарі, але марно. 30 липня у реанімаційному відділенні хлопчик помер.

Як з’ясувалося, на передодні трагедії до села, де мешкає дитина, приїжджав цирк. Хлопчик разом зі своїм братом-близнюком попросили маму, щоб вона їм придбала білети на виставу. Від побачених трюків у дітей залишилися незабутні враження. Особливо хлопцям сподобався чоловік, який з рота випускав вогонь. Наступного дня, коли батьки пішли на роботу, діти вирішили повторити трюк з вогнем, який їм припав до душі. У сараї брати взяли банку з бензином, яким батьки заправляли мотокосарку, один з них набрав у рота небезпечну легкозаймисту рідину та почав нею плюватися, інший – підпалював рідину біля рота. Така небезпечна гра призвела до страшних наслідків – одяг на одному з хлопчиків загорівся. Діти не змогли самотужки загасити вогонь, і брат потерпілого покликав на допомогу сусідку. Жінка негайно викликала «швидку допомогу».



Переглядів: 4372
Поширень: 0