У відділенні гемодіалезу помер чоловік. За словами очевидця, який побажав залишитись невідомим, це сталося о 7-ій ранку. До цього він регулярно вживав трамадол. За словами очевидця, біля померлого знайшли пакет з цим наркотичним знеболювальним засобом.

Завідуючий віділенням гемодіалізу Михайло Москалюк заперечує це. Кореспондентам телеканалу "Віта" він сказав так: "Пацієнт проходить гемодіалез з 8-го травня 2003 року, він перебував на останній стадії хронічної ниркової недостатності. Нашим пацієнтам ми вводимо трамадол лише тоді, коли хворі відчувають нестерпну біль". Медсестра цього відділення каже: " Після останнього сеансу гемодіалізу він погано себе почував, і тому було вирішено залишити його у відділені, щоб прослідкувати за ним. В першій годині ночі чоловіка забрали у морг".

Зараз тіло померлого доставлено на розтин. По телефону головний нарколог області Павло Слободянюк сказав: " Я гадаю, що причиною смерті не міг стати трамадол, який отримував чоловік, як знеболювальне. Скоріше за все смерть була спричинена хворобою." Подробиці у відеосюжеті.


Переглядів: 3931
Поширень: 0