Проведеним розслідуванням було встановлена причетність до злочину 31-річного жителя Черкаської області, який був знайомим вбитої.

За словами начальника 1-го відділу міліції м. Вінниці Сергія Сокирана, працівниками міліції було вжито усіх необхідних заходів для затримання зловмисника, який після скоєння злочину рятувався втечею. Орієнтування з прикметами підозрюваного були розіслані по всім областям України. Міліція перекрила виїзди з області, усі вокзали.

Через добу підозрюваного у вбивстві затримали біля квартири загиблої , куди чоловік повернувся … з цікавості. Оперативники, які чергували неподалік, відразу ж одягли чоловіку металеві браслети. З’ясувалося, що після скоєння злочину зловмисник переховувався в підвальному приміщенні одного з будинків, з міста він не тікав, бо боявся потрапити на очі міліції.

Перечекавши добу, вирішив подивитися що ж відбувається в помешканні, де він залишив кривавий слід.

У скоєному молодик зізнався, каже, що прийшов з’ясувати стосунки через ревнощі. Підігрітий алкоголем зловмисник нещадно побив жінку, від чого вона померла.

За фактом навмисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України . Підозрюваний перебуває під арештом. Йому загрожує до 15 років ув’язнення.



Переглядів: 4046
Поширень: 0