Слідчим відділом Чечельницького райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за фактом насильницької смерті 42-річного чоловіка, який помер від травматичного шоку.

18 лютого на лінію «102» зателефонував голова сільради одного з сіл Чечельницького району та повідомив, що в будинку знайдено мертвого чоловіка. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Проведеними оперативними заходами було встановлено, що до смерті чоловіка причетний його молодший брат.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік, звільнившись з місць позбавлення волі, приїхав жити до свого рідного брата. Під час вживання спиртних напоїв між чоловіками, як це часто буває, виник конфлікт, який переріс у бійку. Молодший з братів, перебуваючи під дією алкоголю, нещадно побив іншого руками й ногами та залишив помирати в будинку. Від отриманих тілесних ушкоджень невдовзі потерпілий помер.

Дії зловмисника кваліфіковані за ч.2 ст.121 КК України – Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. На братовбивцю чекає до десяти років позбавлення волі.

Наразі горе-брат затриманий. Тривають слідчі дії.



Переглядів: 3272
Поширень: 0