Загиблого виявив охоронник місцевого хлібокомбінату в лісовому масиві біля смт. Десна Вінницького району. Вже за декілька хвилин на місці пригоди працювала слідчо-оперативна група міліції. Експерти виявили на тілі потерпілого тілесні ушкодження, що могли свідчити про насильницьку смерть чоловіка.

вбивство у смт. Десна

Висновки судово-медичної експертизи тільки підтвердили припущення правоохоронців – чоловік загинув від травматичного шоку та множинних травм, серед яких перелом ребер, забій легенів, грудної клітини.

За словами заступника начальника УМВС полковника міліції Віктора Слободянюка, першочергово розшуковці з’ясували особу загиблого - 44-річний вінничанин останнім часом проживав в гуртожитку в смт. Десна, в придбаній батьками кімнаті. Чоловік перебивався тимчасовими заробітками.

Аби з’ясувати, за яких обставин і хто позбавив життя потерпілого, працівники міліції провели комплекс заходів – обстежили усю прилеглу до місця скоєння злочину територію в пошуках речових доказів, які допомогли знайти ключ до розкриття кримінальної історії, відпрацювали місцеві вокзали, в пошуках інформації опитували місцевих жителів. Також були підключені оперативні можливості.

В результаті оперативники вийшли на двох підозрюваних. За попередніми даними слідства, з загиблим вони познайомилися під час тимчасових заробітків. Чоловіки посварилися з потерпілим, не поділивши 100 гривень. Суперечка переросла в бійку, нещадно побитого чоловіка залишили помирати в лісопосадці.

За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті потерпілого відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України . Підозрюваним загрожує до восьми років ув’язнення.



Переглядів: 3509
Поширень: 0