Трагедія сталася близько 2-ї години ночі. На місці скоєння злочину слідчо-оперативна група міліції виявила бездиханні тіла літнього чоловіка та жінки з вогнепальними пораненнями.

За попередніми даними розслідування, до кривавої розправи призвів конфлікт онука з родичами. Підозрюваний у скоєнні подвійного вбивства стверджує, що вони звинуватили його в побитті вікон в будинку співмешканки. Того фатального вечора родичі в черговий раз пообіцяли, що відправлять онука до в’язниці. Молодик заперечував свою причетність до цього інциденту та вирішив поквитатися за наклеп – серед ночі він з рушницею в руках зайшов до будинку дідуся та почав стріляти. Від вогнепального поранення в область шиї літній чоловік відразу загинув.

Його дружина намагалася врятуватися втечею, але смертельна куля в голову наздогнала її в кімнаті.

За словами першого заступника начальника УМВС України у Вінницькій області Сергія Вучкана, підозрюваний у вбивстві визнав свою вину, розкаявся в скоєному та активно співпрацює з слідством. У нього вилучено мисливську рушницю, з якої були зроблені смертельні постріли. Чоловік мав зброю на законних підставах, нещодавно повернувся із заробітків в Росії, жодних проблем із законом раніше не мав. За фактом умисного вбивства двох людей відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.2 ст.115 КК України. За такий злочин передбачено покарання до п’ятнадцяти років ув’язненя або довічне перебування за гратами. Проводиться подальше розслідування.


Переглядів: 3758
Поширень: 0