Повідомлення про те, що в Томашпільській центральній клінічній лікарні від численних тілесних ушкоджень померла 57-річна жителька смт. Вапнярка надійшло на «102» від чергового лікаря. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Як розповів начальник Томашпільського райвідділу міліції Сергій Мельник, правоохоронці попередньо встановили, що жінка отримала смертельні ушкодження від своєї 67-річної односельчанки. Між жінками вже давно були неприязні стосунки. Підозрювана понад 12 років співмешкала з чоловіком. Згодом він почав навідуватися до молодшої сусідки, а місяць тому і зовсім перебрався до неї жити. Жінка засмутилась, але зробити нічого не могла.

Терпіння законної дружини увірвалося, коли прийшовши з гостей додому, вона побачила на подвір’ї свого чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння заснув прямо на вулиці. Вона пішла до будинку суперниці з’ясовувати стосунки та нещадно її побила. Від нанесених тілесних ушкоджень жінка померла у лікарні під час надання медичної допомоги.

Наразі зловмисниця затримана в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину. Слідчим відділом міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За скоєння такого злочину передбачено покарання до 10 років позбавлення волі. Триває розслідування.



Переглядів: 3501
Поширень: 0