Понад тисяча містян прийшли 26 лютого на головну площу м. Бара, щоб взяти участь в жалобному мітингу та попрощатися з бійцем Збройних Сил України, 38-річним Олегом Щепанським із села Комарівці, який загинув у зоні проведення антитерористичної операції.

Провести в останню путь захисника України прийшли родичі, друзі, знайомі та всі небайдужі жителі району.

Схиливши у скорботі голови, вони пом’янули пам\'ять героя-визволителя, який ціною власного життя виборював свободу українського народу, відстоював незалежність нашої держави та боронив мир, не допускаючи зовнішнього ворога у глиб країни.

На Вінниччині попрощались із Олегом Щепанським, який загинув під Дебальцевим

За офіційною інформацією, військовослужбовець Олег Щепанський загинув 18 лютого 2015 року в результаті артобстрілу колони під час виходу українських військових з міста Дебальцево Донецької області.

На Вінниччині попрощались із Олегом Щепанським, який загинув під Дебальцевим

На фронті Олег воював майже півроку, побувавши у найгарячіших точках, приймаючи участь в найзапекліших боях. Був призваний Барсько-Мурованокуриловецьким об’єднаним районним військкоматом за частковою мобілізацією 21 серпня 2014 року. До цього працював робітником у ТОВ “Чернечина” в селі Комарівці, де й проживав з дружиною та батьками.

На Вінниччині попрощались із Олегом Щепанським, який загинув під Дебальцевим

Процес поховання бійця відбудеться 27 лютого, о 12.30 в рідному селі Олега Щепанського – селі Комарівці, що у Барському районі. Вічна пам\'ять герою!



Переглядів: 4833
Поширень: 0