10 квітня у Ямполі попрощалися із бійцем 93-ї окремої механізованої бригади, який загинув в зоні АТО. 33 річний Борис Мар’янович загинув 7 квітня на бойовому завданні в районі селища Піски, підірвавшись на міні. Патріот був родом з с. Качківки Ямпільського району у січня 2015 року записався добровольцем до Збройних Сил України. Бойовий вишкіл проходив у навчальному центрі смт.Десни. В зоні проведення АТО служив механіком-водієм БТР-а 2-го взводу п’ятої роти 93-ї окремої механізованої бригади.

Героя поховали 10 квітня на центральній алеї Ямпільського міського кладовища під звуки Державного Гімну України і залпи військового салюту. Ямпільчани проводжали Бориса Мар’яновича, стоячи на колінах, під гасла «Герої не вмирають!» та «Слава Україні!».

Слова співчуття родині і близьким полеглого воїна висловили керівники області, району і міста. У Героя залишились батьки, сестра - студентка медичного університету, дружина і донька 5-класниця. Вчителі, друзі, однополчани згадують Бориса як світлу, щиру, відкриту людину, готову пожертвувати собою заради інших. Він був справжнім патріотом, який понад усе любив свою Батьківщину і переймався її долею.

Вічна пам\'ять Герою!



Переглядів: 3590
Поширень: 0