Близько о 10:30 в одному із приміщень колишнього підшипникового заводу 3 працівників фірми «Мегаспорт» завантажували меблі до ліфту для їх подальшого транспортування на третій поверх.



За словами одного з очевидців, робітники в ліфт під час транспортування не заходили, а зайшли вже на третьому поверсі, щоб витягнути меблі. В цей час ліфтова кабіна обірвалась і полетіла донизу. В результаті падіння всі чоловіки отримали важкі травми різних ступенів важкості та каретами «швидкої допомоги» були доставлені до травматологічного відділення міської клінічної лікарні №2.


Нині залишається сподіватися лише на Бога та професіоналізм вінницьких лікарів. Щодо самого ліфта, то ніхто з представників, які орендують чи є власниками приміщення, під час перебування на місці пригоди не продемонстрував документи, які б підтверджували випробовування чи технічний стан ліфтової кабіни та шахти, завірених організацією, яка має на це відповідну ліцензію. Цю ж думку підтвердили і фахівці Держгірпромнагляду. Виходить, що користувалися безгоспним ліфтом, випробовуючи долю... Таки довипробовувалися!.. Залишається сподіватися, що постраждалих роботодавці не залишать напризволяще та матеріально компенсують хоча б лікування. А всі крапки над «і» у цій історії поставлять правоохоронці.


Переглядів: 3791
Поширень: 0