Негайно на місце злочину виїхала слідчо-оперативна служба міліції, почалося розслідування. Експерти нарахували на тілі вбитої більше десятка ножових поранень. Її смерть наступила від черепно-мозкової травми та забою головного мозку. З помешкання пенсіонерки зникли 4 тисячі гривень.

Активні дії міліції по розкриттю жахливого злочину вже того ж дня принесли позитивні результати. Оперативно-пошукові заходи вивели правоохоронців на одного з підозрюваних - 36-річний місцевий житель, раніше тричі засуджувався за зберігання наркотиків та крадіжки. Він і не сподівався, що його знайдуть та спокійно витрачав зароблені криваві гроші. 28-річному подільнику одягли наручники наступного дня, оперативники знайшли його у Крижопільському районі. Чоловік теж мав свого часу проблеми з законом за крадіжку.

Як повідомив начальник Томашпільського районного відділу міліції Олександр Комар, двоє чоловіків циганської національності ввечері постукали в двері пенсіонерки, під приводом того, щоб «на хрестик» купити самогону. Але жінка їм відмовила, тоді непрохані гості спробували силою отримати те, за чим прийшли – забрати гроші. Розбійники нещадно били жінку, катували ножем… Перевернувши все в будинку, знайшли сховані на «чорний день» гроші та втекли.

За фактом вбивства, скоєного з корисливих мотивів, порушено кримінальну справу. Зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Їх перевіряють на причетність до інших злочинів, скоєних на території району.


Переглядів: 3495
Поширень: 0