Днями до Літинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителів села про те, що їх односельця, який проживає один, вже на протязі декількох днів не видно на подвір’ї. Виїхавши на місце події, правоохоронцями у власному будинку на ліжку був знайдений труп 74-річного пенсіонера з ножовим пораненням в області шиї.

Згідно висновку судово-медичной експертизи смерть чоловіка за три дні до виявлення його трупа наступила внаслідок ножового поранення в шию та пошкодження під’язичної аорти. Відпрацювавши різні версії вбивства, міліціонерам вдалося вийти на злочинця. Як повідомляє начальник Літинського РВ ГУМВС Олександр Король, в скоєнні цього злочину обґрунтовано підозрюється 55-річна жителька цього ж села. Пенсіонерка, за його словами, доглядала потерпілого, приносила йому їжу, допомагала по господарству…

Мотив скоєння злочину наразі встановлюється. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст 115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство).


Переглядів: 3648
Поширень: 0