24 грудня 2017 року перестало битися серце працьовитого, мудрого і добре знаного не лише на Вінниччині, а й в Україні та далеко за її межами керівника легендарного підприємства «Володарка», Почесного громадянина Вінниці та відомого громадського діяча - Гавриша Леоніда Тарасовича.

Леонід Гавриш народився 29 жовтня 1946 року в селі Саботинівка Кіровоградської області. Після закінчення Київського технологічного інституту легкої промисловості розпочав трудову кар’єру інженером з обладнання на Тираспольській фабриці. Потім протягом 15 років обіймав посаду директора Вінницької трикотажної фабрики "Динамо".

У липні 1989 року призначений на посаду генерального директора Вінницького виробничого швейного об’єднання імені М. М. Володарського, а у березні 1994 року його обрано головою правління новоствореного ВАТ "Володарка".

З червня 2001 року і до останніх днів він обіймав посаду голови спостережної ради ВАТ «Володарка». Завдяки Леоніду Тарасовичу «Володарку» визнали та почали співпрацювати з підприємством виробники одягу європейського та світового рівня. Його ділові якості були оцінені інвесторами і вони прийшли у Вінницю. Леонід Тарасович робив все для того щоб зберегти колектив «Володарки» та підняти його роботу на вищий – європейський рівень. Він дуже багато працював. І йому це вдалось!

Помер керівник «Володарки» Леонід Гавриш

Гавриш Леонід Тарасович – Людина з великої літери. Його професійна на громадська діяльність була оцінена громадськістю міста. Леоніда Гавриша, як депутата міської ради завжди цікавили проблеми життя міста. Він заслужено став Почесним громадянином м. Вінниці та мав звання «Заслужений працівник промисловості України».

Висловлюємо глибокий сум та співчуття рідним і близьким – Л.Т. Гавриша - шанованої в області та в Україні людини.

Вінницька обласна державна адміністрація
Голова облдержадміністрації Валерій Коровій



Переглядів: 4236
Поширень: 0