Учора біля третьої години дня маршрутний автобус «Богдан» (маршрут № 41 «Барське шоссе-Київська) протаранив тролейбусну опору за Київським мостом. Це трапилось біля зупинки по вулиці Чорновола. На місце аварії примчалось п\'ять «швидких» і кількох пасажирів з автобуса відразу завантажили на носилки.

Маршрутка знесла тролейбусну опору

- Я їхав назустріч у тролейбусі і бачив, як автобус в\'їхав у цього стовпа, за ліхтарем, - каже свідок ДТП Макисим Шинкар. - Першими прибули на місце аварії ДАІшники, вони і викликали швидку допомогу. Постраждалих було чоловік дванадцять. Загинувших не було, голови були в крові – це так.

- Слава Богу, небагато постраждалих, - прокоментував аварію на місці начальник транспортної інспекції Анатолій Ратовський. – Зараз цим займається ДАІ. Найближчими днями буде офіційний коментар. Можливо хтось перебігав дорогу, зараз точніше нічого не знаємо…

Очевидці пригоди розповідають, що маршрутка їхала за троллейбусом №3. І коли тролейбус різко загальмував, пропускаючи пішохода на пішохідному переході, водій маршрутки вимушено відвернув кермо вправо. Через не дотримання безпечної дистанції і сталася аварія. Втім, якби автобус, який не встигав загальмуватись, протаранив троллейбус, потрепілих було б набагато більше. Адже залізобетонна опора від удару переламалась, наче сірник.

Маршрутка знесла тролейбусну опору

Сам водій, який нервово палив цигарку за цигаркою та розтирав ганчіркою калюжі крові в салоні та на східцях автобусу, щось говорити був не в змозі. Слідчий по цій ДТП теж утримався від коментарів.

Лікарі «швидкої допомоги» підтвердили, що доправили до лікарні трьох потерпілих. В лікарні швидкої допомоги нам повідомили, що одного пассажира прийшлось госпіталізувати, двоє інших постраждалих були відпущені додому після медогляду.

Нагадаємо, 30 березня 19 чоловік постраждало у Вінниці в результаті зіткнення сміттєвоза з маршрутним автобусом.


Переглядів: 5081
Поширень: 0