Об 11.00 годині у Вінницький райвідділ міліції з смт. Вороновиця надійшло повідомлення від 54-річної місцевої жительки про те, що близько дев’ятої ранку, коли вона йшла на базар, невідомий силоміць заволодів її сумочкою, в який знаходилися гроші. Правоохоронцями встановлено, що злочин скоїв неповнолітній житель цього ж містечка. Підозрюваний, 14-річний учень 7 класу, який разом з батьками приїхав у Вороновицю з Росії чотирі роки тому, за словами в.о. начальника Вінницького РВ ГУМВС Олександра Щербаня, пояснює свій вчинок тим, що йому вкрай знадобилися кошти, а в його батьків їх немає. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого ст. 186 КК України (грабіж), але оскільки підозрюваний є неповнолітнім, нести відповідальність за скоєне доведеться його батькам.

Ще одна пригода сталася на території Вінницького району у свято Трійці. О 12.10 годині по телефону спецлінії «102» з обласної лікарні ім.. Пирогова в райвідділ надійшло повідомлення про те, що каретою швидкої допомоги з місця проживання, села Агрономічного, із проникаючим ножовим пораненням в області грудної клітини госпіталізовано 43-річного чоловіка.

Працівники міліції одразу ж виїхали на місце події за адресою вказаною лікарями. Провівши відповідні оперативні заходи, правоохоронці з’ясували, що тілесні ушкодження потерпілий наніс собі сам під час сімейної сварки із дружиною, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Як розповідає Олександр Щербань, подружжя ніде не працювало, випивало разом часто, під впливом оковитої між ними виникали сварки й бійки.

Того дня чоловік, напившись, взяв ножа та погрожував вбити дружину, або себе. Жінка не повірила, казала, що він боягуз і що йому не хватить сміливості це зробити. Тоді потерпілий, щоб доказати дружині свою рішучість, порізав себе. У лікарні чоловікові надається медична допомога, його життю наразі нічого не загрожує. Але, хто знає, чим може закінчиться наступна спроба чоловіка довести свою «мужність і сміливість», якщо він не покине пиячити?!


Переглядів: 3057
Поширень: 0