В місті Калинівка на Вінниччині мотоцикл "Кавасакі" розбився об автомобіль "БМВ". Пілот мотоциклу віз пасажирку. Їх обох забрала "швидка".

"Зелений "Бумер" їхав по дорозі якось дивно. Так, наче "круги" вимальовував на асфальті. Аж тут мотоцикл на зустріч. Не буду брехати, та швидкість "японця" була з 200 кілометрів на годину. Вони врізались. Мотоцикліст вдарився головою в крило машини, його дівчину відкинуло на кілька метрів,", - розповів очевидець Олексій Дуднік.

З місця зіткнення автомобіль зник. Але цю машину в Калинівці добре знають. Її власник - місцевий мешканець, відомий у містечку чоловік. За дві години власник "БМВ" повернувся на місце аварії. Мотоцикліст – вінничанин, має відношення до правоохоронних органів. Правоохоронці не розголошують імена учасників ДТП.

"Ми думали, що пілот "японця" вже не жилець. Його шолом був розбитий в млинець. Стільки крові було!.. А дівчина при тямі знаходилася. Навіть жартувала. Коли її заносили в карету "швидкої" каже: "Наїздилася я на сьогодні", - продовжує Дуднік.

В Калинівській райлікарні постраждалому водієві наклали гіпс, зашили шкіру на голові. У нього зламана нога, струс мозку, рвані рани, значна втрата крові. Дівчина постраждала менше. Її обстежили і відпустили додому.


Переглядів: 5352
Поширень: 0