Співробітники Ленінського райвідділу міліції затримали раніше судимого, 32-річного вінничанина, який на ґрунті ревнощів ножем вбив свого суперника та травмував кохану.

За словами заступника начальника Ленінського райвідділу міліції Анатолія Коцюруби, по телефону спецлінії «102» надійшло повідомлення з вінницької обласної лікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги в непритомному стані з ножовими пораненнями в області грудної клітини доставлено 32-річного вінничанина, який під час надання медичної допомоги помер. В цей же час іншою каретою швидкої допомоги до травматологічного відділення міської лікарні з ножовими пораненнями стегна була доставлена 33-річна вінничанка, яка повідомила, що ушкодження їй та її співмешканцю наніс колишній чоловік.

Протягом доби підозрювану особу було затримано. Чоловік переховувався на горищі одного з приватних будинків міста. Як з’ясувалось, до такого кроку його штовхнуло нерозділене кохання. Він майже рік прожив з потерпілою у цивільному шлюбі. Останнім часом чоловік почав приходив додому сп’янілим, і між подружжям стали виникати сварки, які нерідко перетворювались у бійку. Саме це і спонукало жінку розірвати стосунки з коханим. Через певний час у неї з’явився новий залицяльник, з яким вони також прожили рік у цивільному шлюбі. Поява суперника весь цей час не давала спокою чоловікові. Він неодноразово просив кохану повернутись, але марно. В той день, коли сталась трагедія, чоловік зателефонував жінці та пригрозив, що вб’є її, якщо вона не повернеться до нього. Це були не перші погрози, тому жінка на них не відреагувала, а просто поклала слухавку.

Ввечері того ж дня, випивши зайвого, чоловік взяв ножа та пішов «завойовувати» кохання. Подружжя проживало на першому поверсі багатоповерхівки. Вікно було незачиненим. Чоловік вскочив у вікно та, побачивши сплячого суперника, наніс йому декілька ножових поранень у грудну клітину. Жінка кинулась заспокоювати розлюченого нападника та отримала від нього два ножових поранення у стегно. Перерізавши телефонний дріт, нападник зник через вікно.

Підозрюваний у вбивстві чоловік затриманий. Відносно нього порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 ККУ «Умисне вбивство», як карається позбавленням волі на строк від 10 до 15 років.

За минулий місяць на території Ленінського району міста Вінниці це вже третє вбивство, розкрите правоохоронцями по «гарячих слідах».


Переглядів: 3748
Поширень: 0