Днями на території Вінницької області стались два схожих випадки нанесення тяжких тілесних ушкоджень представницям слабкої статі власними чоловіками, причиною яких є надмірне вживання алкогольних напоїв.

В Барському районі Вінницької області 44-річний чоловік наніс два удари ножем у грудну клітину своїй 42-річній співмешканці. Того дня подружжя розпивало спиртні напої в своєму господарстві. Жінка пішла спати, а чоловік продовжував чаркувати разом зі своєю матір’ю. Після застілля він забажав близьких стосунків та почав будити жінку, на що вона відповіла відмовою та сказала, якщо він не відчепиться, то вона піде до іншого чоловіка. Розлючений господар вхопив ножа та двічі вдарив ним жінку у грудну клітину. Своєчасне повернення додому рідного брата потерпілої врятувало їй життя. Саме він викликав швидку допомогу та міліцію.

Ще один випадок нанесення тяжких тілесних ушкоджень під час сварки стався у Замостянському районі міста Вінниці. Прийшовши додому напідпитку, чоловік застав свою дружину у компанії невідомого чоловіка за розпиттям алкогольних напоїв. Під час з’ясування стосунків та сварки між подружжям, 32-річний чоловік вдарив дружину кухонним ножем у грудну клітину. Каретою швидкої допомоги жінку було доставлено у лікарню з ножовим пошкодженням легенів та прооперовано. Стан здоров’я потерпілої задовільний. За словами першого заступника начальника Замостянського райвідділу Віталія Стахова, чоловік потерпілої затриманий.

У двох випадках чоловіки затримані. Відносно них порушено кримінальні справи за ч.1 ст. 121 ККУ «Умисне тяжке тілесне ушкодження», яке карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.


Переглядів: 3088
Поширень: 0