О 12 год. 10 червня в селі Тютьки Вінницького району знайшли тіло 57-річного вінничанина. Чоловіка вразило струмом, коли той налагоджував електромережу на своїй дачній ділянці, повідомляє МНС.

"Володимир Васильович з ранку працював дрилю. Напевно хотів подовжити переноску. Але не вимкнув її з розетки. Як стався удар, бачив сусід. Але, подумав, що Васильович просто приліг відпочити. Через півгодини гукнув спитати, як справи. Але ніхто не відповів. То сусід пішов подивитися, що трапилося. У померлого було хворе серце. Він збирався через це ще й й групу інвалідності оформлювати", - розповіла сусідка, імені попросила не називати.

В руках загиблого знайшли розкладний ніж.

"Як сусіда вдарило струмом, він себе й до всього і ножем в груди поронув. Так і лежав півгодини у крові, з рота піна йшла. Страшне видовище! Добре, що сусід, який його знайшов, працював електриком. Одразу відключив переноску. А була б на його місці якась жінка. Сама б під струм попала", - додала жінка.

Загиблий полковник міліції в запасі. Отримав дачну ділянку у 1989 році. З дружиною Марією виховали двох дочок, мали трьох онуків.


Переглядів: 3346
Поширень: 0