За образу своєї співмешканки чоловік випустив кулю у живіт товариша

В квартирі затриманого компанія з чотирьох чоловіків зібралась випити. Всі вони були давно знайомі. Разом відбували покарання у місцях позбавлення волі. Співмешканка господаря ненадовго приєдналась до чоловічої компанії та пішла у справах. Під час тривалого застілля один із присутніх чоловіків образливо висловився в бік коханої жінки господаря. Не стерпівши образи, розлючений чоловік помстився товаришу. Вхопивши пістолет системи «Наган» калібру 7,62 мм часів Великої вітчизняної війни, випустив кулю у живіт кривдника. Не звертаючи уваги на пораненого, чоловіки продовжували пиячити , поки не позасинали.

Почувши постріл у квартирі, сусіди викликали міліцію та швидку допомогу. З вогнепальним пораненням черевної порожнини постраждалого було доставлено у міську лікарню. Стан його здоров’я задовільний.

За словами заступника начальника слідчого управління ГУМВС України у Вінницькій області Сергія Кримчука, господаря правоохоронці затримали на місці скоєння злочину. Після такого з’ясування стосунків він ліг відпочивати. Під час огляду його помешкання правоохоронцями було вилучено ще один незареєстрований газовий пістолет, набої та біти.

Відносно затриманого порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 121 ККУ «Умисне тяжке тілесне ушкодження», яке карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.


Переглядів: 2944
Поширень: 0