Чоловік та жінка були приватними підприємцями і займалися фермерським господарством в одному із сіл Вінницької області. Подружжя виховувало двох дітей 6 та 17 років. Матеріальних проблем родина не знала – мала стабільний дохід, проживала у приватному будинку, володіла трьома автомобілями. Все було добре, поки півроку тому, чоловік не пішов до іншої жінки. Ображена дружина знала, що її чоловік збирається подати на розлучення та має наміри ділити спільно нажите майно. Аби уникнути розподілу майна, жінка вирішила його успадкувати. Не довго думаючи, вона почала підшукувати кілера для свого чоловіка. Щоб не виникло ніяких підозр відносно неї, її чоловік мав загинути у ДТП.

На Вінниччині за 2 000 доларів США дружина замовила вбивство свого чоловіка

За словами першого заступника начальника ГУМВС України у Вінницькій області Валерія Пастуха, до співробітників УБОЗу надійшла оперативна інформація, що одна із мешканок Вінницької області шукає виконавців замовного вбивства свого чоловіка. Взявшись до роботи, оперативники розробили комбінацію, яка дозволила жінці у своїх пошуках вийти на підставного кілера. Так і сталось. Після обговорення всіх деталей замовниця передала виконавцю у якості завдатку 1000 гривень, а 2000 доларів США він мав отримати після виконання роботи.

21 червня близько 1.00 години ночі на проїжджій частині автошляху Стрій - Тернопіль- Кіровоград - Знамянка неподалік від автомобіля «Mitsubishi Pajero» було виявлено тіло його власника. Чоловік помер від отриманої у ДТП черепно-мозкової травми. Автомобіль, який скоїв наїзд на потерпілого з місця пригоди зник. Таке повідомлення з’явилось в міліцейських зведеннях області. Жінку ознайомив з фотокартками з місця події слідчий, на яких її чоловік мав переконливий вигляд мерця. На мить жінка зраділа, що невдовзі вона стане єдиною власницею усього майна. Втім, довго радіти жінці не довелося. Щойно вона прийняла роботу підставного кілера, як на її руки правоохоронці наділи кайдани.

Наразі жінку затримано. Відносно неї порушено кримінальну справу за п.6,11 ч.2 ст.115 «Умисне вбивство» (вчинене на замовлення з корисливих мотивів), яка карається позбавленням волі на строк від 10 до 15 років.


Переглядів: 8642
Поширень: 0