21 січня поточного року у власному приватному будинку було виявлено труп господарки. За висновком судово-медичної експертизи смерть жінки настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми. Крім того, на тілі потерпілої було виявлено 12 ножових поранень.

Як зазначив начальник Томашпільського райвідділу міліції Олександр Комар, за підозрою у скоєнні вбивства працівниками міліції було затримано 36-річного жителя Тульчинського району та 29-річного жителя Калинівського району Вінницької області. Обоє чоловіки раніше відбували покарання за крадіжки.

Знаючи те, що пенсіонерка займається продажем алкогольних напоїв, чоловіки були впевнені, що в її будинку завжди є гроші. До того ж вони самі неодноразово купляли в неї оковиту. Того січневого вечора, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, чоловіки домовились вчинити напад на пенсіонерку і заволодіти її майном та грошима. Двері нападникам відчинила сама господарка, тому що вважала, що чоловіки прийшли за черговою пляшкою. На наказ добровільно віддати гроші, жінка відповіла відмовою. Не допомогли і погрози. Тоді чоловіки вирішили вбити господарку. В помешканні потерпілої вони знайшли гроші в сумі 4 000 гривень.

Затримані особи у скоєному зізнались. Відносно них порушено кримінальну справу за ч.4 ст. 187 ККУ «Розбій», яка карається позбавленням волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна.


Переглядів: 3092
Поширень: 0