Того вечора водій автомобіля «Рено» від’їжджав від одного з супермаркетів міста, як раптово до салону його машини, під час руху, заскочив невідомий чоловік. Він миттєво вхопив барсетку, яка знаходилась на сидінні, та також раптово вискочив з машини. Водій машини вирішив наздогнати крадія. Під час переслідування кривдник опинився під колесами «Рено». Тоді злодію нічого не лишалось, як повернути барсетку власнику. Такий хід подій викликав у крадія обурення і він вирішив помститись власнику автомобіля. Вхопивши з узбіччя камінець, він жбурнув його в лобове скло автомобіля та втік.

Тікаючи вздовж дороги, зловмисник помітив точку з продажу кавунів. Підбігши до неї, чоловік вихопив у продавця кухонний ніж та накинувся з ним на 47-річного чоловіка, який стояв неподалік.

Потерплого було доставлено каретою швидкої допомоги у Вінницьку обласну лікарню ім. Пирогова в стані травматичного шоку з гострим інфарктом-міокарда та проникаючими колото-різаними пораненнями тулуба.

Як повідомив начальник Вінницького райвідділу міліції ГУМВС України у Вінницькій області Микола Бокша, за підозрою у скоєні цих злочинів затримано 41-річного вінничанина. Затриманий у скоєному зізнався. Відносно нього порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 186 «Грабіж» та ч. 1. ст. 296 «Хуліганство».


Переглядів: 3165
Поширень: 0