Нещодавно, у вечірній час, по телефону спецлінії «102» до Іллінецького райвідділу міліції надійшло повідомлення від одного з голів селищної ради району про те, що у будинку 42-річної місцевої жительки виявлено труп її односельчанки.

Прибувши на місце пригоди, працівниками міліції було встановлено, що смерть останньої настала від отриманих ушкоджень голови.

Під час з’ясування обставин загибелі 56-річної жінки, співробітниками міліції було встановлено, що напередодні трагедії потерпіла разом з господаркою будинку та її співмешканцем вживали спиртні напої. Протягом трьох днів тривало хмільне застілля, аж поки господарка сама не попросила гостю залишити її будинок. На таку пропозицію жінка не відреагувала і навіть образилась. Тоді господарка будинку почала її випихати з дому. На сходинках гостя впала, та на її голові одразу з’явилася кров. Господарка, не звертаючи на це уваги, пішла до своїх батьків, які живуть поруч. Саме там міліціонери її і затримали. Співмешканець господарки, у якого все відбувалося на очах, намагався потерпілій надати першу медичну допомогу, але даремно. Жінка померла.

За даним фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», яка карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.


Переглядів: 4108
Поширень: 0