19 жовтня, до Калинівського райвідділу міліції по телефону спецлінії «102» надійшло повідомлення від бригади лікарів карети швидкої допомоги про те, що прибувши на виклик, ними було виявлено мертвою майже одномісячну дитину.

Як повідомив начальник Калинівського райвідділу міліції Микола Господарець, під час огляду тіла загиблої дитини працівниками міліції не було виявлено жодних ознак насильницької смерті. За висновками судово-медичного експерта смерть немовляти настала внаслідок механічної асфіксії.

До матері загиблого хлопчика, якому 22 жовтня мав виповнитись один місяць, у працівників міліції одразу виникло безліч питань. Як з’ясувалось, жінка з маленькою дитиною приїхала з сусіднього села у гості до своєї сестри. Спала мама з дитиною у одному ліжку. Вночі, під час грудного годування жінка заснула, а коли прокинулась, побачила свого сина без ознак життя. Тоді вона негайно викликала карету швидкої допомого, але було пізно. Медики лише констатували смерть дитини. Виявилось, уві сні жінка притиснула дитину, від чого немовля задихнулося.

Зараз прокуратурою Калинівського району вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст. 119 КК України - вбивство, вчинене через необережність.

(на фото начальник Калинівського РВ УМВС України у Вінницькій області Микола Господарець).


Переглядів: 4132
Поширень: 0