Днями в місті Жмеринка сталась кривава трагедія. 19-річний хлопець вбив свого 37-річного вітчима. Причина вбивства – неприязні стосунки.

Того дня матір, син та вітчим зібрались за столом на вечерю. Найбажанішим напоєм для трійці була горілка. Коли застілля було у розпалі, до сина прийшов у гості знайомий, який охоче приєднався до вже веселої компанії. Чаркування тривало доти, поки між чоловіком та його пасинком не виникла сварка, яка переросла у бійку. Аби залишитись у суперечці переможцем, пасинок вхопився за кухонного ножа та вдарив ним вітчима у область серця. Удар для чоловіка виявився смертельним. Він вмить впав на підлогу і більше не підвівся. Свідками цієї трагедії стали матір та товариш, які в цей час продовжували пиячити. Отже, перше, що спало на думку 19-річному зловмиснику – позбутись свідків. На них чекала така ж доля як і вітчима, але в останню мить хлопець передумав. Матір він пожалів, а в товариша вирішив переховуватись. Прихопивши з собою знаряддя вбивства, хлопці вирушили до помешкання товариша. По дорозі їм зустрівся випадковий перехожий. Без будь-яких причин та пояснень, хлопець, який кілька годин тому вчинив вбивство, напав з ножем на перехожого. На щастя, чоловікові вдалося ухилитись від удару нападника. Лезо ножа лише зачепило щоку ні в чому не винного чоловіка. Тільки хлопці прийшли до оселі товариша, як у двері подзвонили. На порозі стояли співробітники карного розшуку. За лічені хвилини на руках зловмисника клацнули кайдани.

Як повідомив начальник Жмеринського райвідділу міліції Геннадій Ткачук, затриманий вже неодноразово потрапляв в поле зору правоохоронців. Навіть на момент скоєння вбивства він знаходився під слідством за вчинення крадіжок. Хлопець, як і його родина, зловживали спиртними напоями. Він навіть намагався лікуватись від алкогольної залежності, але марно. Під час лікування хлопець не припиняв вживати алкоголь.

Зараз відносно затриманого порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».


Переглядів: 3528
Поширень: 0