Тілесні ушкодження. 2 січня о 23.25 до нейрохірургічного відділення вінницької міської клінічної лікарні каретою швидкої допомоги з закритою черепно-мозковою травмою та забійною раною голови був госпіталізований 38-річний вінничанин. До цієї ж лікарні іншою каретою швидкої допомоги в хірургічне відділення був госпіталізований 40-річний місцевий житель з вогнепальним пораненням передньої черевної стінки та лівої ноги.

Як з’ясувалось, тілесні ушкодження чоловіки нанесли один одному під час бійки, в ході якої один з її учасників вхопився за пристрій для відстрілу гумових куль.

Ведеться слідство.

Незаконне заволодіння автотранспортом. 2 січня о 12.00 до Ленінського райвідділу міліції з заявою звернувся 46-річний місцевий житель про те, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем «ВАЗ 2101», який знаходився біля будинку по вулиці Келецькій. В ході проведення оперативно-пошукових заходів працівниками карного розшуку встановлено, що злочин скоїли двоє  чоловіків. Зловмисники затримані в порядку ст. 115 КПК України.

Пограбування. 1 січня до Староміського райвідділу міліції звернувся 31-річний вінничанин, приватний підприємець з заявою про те, що двоє невідомих, застосувавши фізичну силу, відкрито заволоділи його мобільним телефоном, годинником та грошовими коштами в сумі 175 гривень. В ході проведення оперативно-пошукових заходів працівниками міліції було встановлено, що злочин скоїв 25-річний житель м. Вінниці. Правоохоронцями вживаються заходи щодо затримання підозрюваного та його співучасника.

Крадіжки. 1 січня до Гайсинського райвідділу міліції звернулась 34-річна приватний підприємець жителька с. Зятківці з заявою про те, що в період часу з 23.00 год. 31 грудня до 14.00 год. 1 січня із службового кабінету її підприємства, через незачинені двері з тильної сторони приміщення викрадено гроші в сумі 27434 гривень та комп’ютерний монітор «LG». У скоєнні злочину правоохоронцями підозрюється 29-річний місцевий житель.

Того ж дня з заявою до правоохоронців Могилів-Подільського РВ звернувся 74-річний пенсіонер, житель м. Могилів-Подільський. В заяві йшлося про те, що 4 жовтня 2010 р., шляхом проникнення через незачинені двері, з його квартири було викрадено грошові кошти в сумі 4800 гривень. Вжитими оперативно-розшуковими заходами працівники міліції встановили, що крадіжку скоїв 20-річний непрацюючий місцевий житель.

Хуліганство. 1 січня о 22.10 год. в Ленінський райвідділ міліції звернувся 26-річний вінничанин про те, що близько 22.00 год. під час проїзду в маршрутному таксі невідомий безпричинно наніс йому тілесні ушкодження. Працівниками патрульно-постової служби встановлено, що злочин скоїв 21-річний непрацюючий житель м. Вінниці.

ДТП. 31 грудня о 8.20 год. в місті Немирів 44-річний водій автомобіля «Таврія» скоїв наїзд на 71-річного пенсіонера. Внаслідок ДТП потерпілий з отриманими тілесними ушкодженнями у вигляді відкритого перелому лівої гомілки був госпіталізований в травматологічне відділення немирівської районної лікарні.


Переглядів: 3864
Поширень: 0