Як повідомив начальник Гніванського відділу міліції Роман Андрущак, 1 січня о другій годині ночі по телефону спецлінії «102» надійшло повідомлення від місцевих жителів села Селище про те, що недалеко від проїжджої частини дороги стоїть розбитий автомобіль «ВАЗ 2101». За словами свідків, в автомобілі знаходились двоє чоловіків та жінка, які після скоєння ДТП пішли в напрямку міста Вінниці. Протягом години підозрювані особи були затримані та доставлені до відділення міліції.

Затриманими виявились чоловіки віком 29 та 35 років, які раніше відбували покарання у місцях позбавлення волі. Тієї ночі товаришам, які знаходились в стані алкогольного сп’яніння, спало на думку провідати свого знайомого, який мешкає у смт. Сутиски. Грошей на таксі у чоловіків не вистачило, тому вони вирішили викрасти автомобіль. В дворі багатоповерхівки зловмисники помітили «копійку». Зірвавши замок з дверей автомобіля, товариші завели її шляхом з’єднання контактів замка запалювання та натисли на педаль газу . Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, водій на повороті не впорався з керуванням та в’їхав у паркан приватного житлового будинку. Після цього зловмисники залишили автомобіль на місці скоєння ДТП та пішли пішки назад на Вінницю.

Зараз підозрювані затримані в порядку ст. 115 КПК України. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».


Переглядів: 3882
Поширень: 0