Трьох дітей, які співали щедрівки, пограбував неодноразово судимий чоловік. Це сталось 13 січня на одній з вулиць Вінниці. Як стало відомо, діти з однієї родини, 6–річна дівчинка та два старших брата 8 та 17 років. Щедрівники заходили в оселі багатоповерхівок і вітали господарів. В одній з квартир їм відчинив двері чоловік напідпитку. Господар одразу повів себе агресивно, але щедрівку дослухав до кінця. Дітей він пригостив цукерками і зачинив двері. За декілька хвилин чоловік наздогнав щедрівників на вулиці і силою відібрав в них кошти. В дитячих кишенях було 69 гривень.

Батьки дітей зателефонували на «гарячу лінію» 102 і незабаром правоохоронці затримали зловмисника . Як повідомив заступник начальника Ленінського райвідділу міліції Анатолій Коцюруба, затриманий 32-річний вінничанин, який раніше був неодноразово судимий.

Сьогодні він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. За фактом пограбування порушено кримінальну справу.

Протягом останньої доби на території області було скоєно ще два пограбування. В обох випадках потерпілими були молоді люди. Мобільний телефон відібрали в 24–річного жителя смт. Вороновиця Вінницького району, та зимову куртку в 18–річного молодика з міста Козятин. По «гарячих слідах» злочини були розкриті, зловмисників затримали.


Переглядів: 5140
Поширень: 0