Протягом двох годин 13 - річний підліток бив ногами лежачого літнього чоловіка і ще певний час глумився над його бездиханним тілом. Ця страшна подія сталась 18 січня в селі Тернівка Бершадського району. Від завданих тілесних ушкоджень 72 – річний чоловік помер на місці. Його закатоване тіло наступного дня виявили рідні і зателефонували до міліції. За підозрою у скоєні цього злочину сьогодні обґрунтовано підозрюється місцевий 13 - річний хлопчина.

Неповнолітній виховується в неблагополучній родині , не відвідує школу і вживає алкоголь. Так охарактеризували його односельці. Підліток неодноразово тікав з дому і по кілька днів не з’являвся . Вечором 18 січня він завітав в оселю до місцевого пенсіонера і попросив налити йому горілки. Літній чоловік не відмовив хлопцю та попередив, що наллє одну чарку і щоб той забрався геть. Розлючений молодик стягнув старенького з ліжка і став лупцювати його ногами. Бив близько двох годин - поки останній не втратив свідомість. Цього неповнолітньому здалось замало і він почав глумитись над лежачою бездиханною людиною. Спочатку нагрів чайник і окропом полив обличчя чоловіку, потім кухонним ножем тричі вдарив потерпілого по сідницям, а на завершення катування облив тіло соляркою і спробував його підпалити. Вогонь не запалав. Неповнолітній залишив помираючого чоловіка і пішов до дому.

Наступного дня працівники міліції затримали підозрюваного підлітка і сьогодні він перебуває у приймальнику – розподільнику для неповнолітніх. Незабаром буде проведено психолого – психіатричну експертизу , щоб визначити психічний стан хлопчика . За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого порушено кримінальну справу за ч.2 ст.121 ККУ . До відповідальності також буде притягнуто батьків неповнолітнього .


Переглядів: 3572
Поширень: 0